Onderwijs
Column in Sigma Risico van kwaliteit Blogs

Opleidingen

NIEUW: 5-daagse opleiding Risicomanagement voor de Financial

Download de Brochure_RM_-_profit_-_Euroforum_-_2017.pdf of meld je HIER gelijk aan.

NIEUW: Blended Learning voor Professionals, Universiteit Twente

Met onder andere Blended Risicomanagement voor de publieke sector.  Meer weten? Download het artikel Blended_Risicomangement.pdf.

Kerndocent, in-company trainingen en congressen

Martin is kerndocent in de executive opleidingen  Master Risicomanagement (MRM) en Master Public Management (MPM), Universiteit Twente. Ook is hij kerndocent in de Pre-Master De Ruimtemakers van Avéro Achmea en de Universiteit Twente. Dit is een innovatieve risicomanagementopleiding voor verzekeringsintermediairs en -adviseurs. Daarnaast geeft hij colleges aan onder andere de TU Delft en Nyenrode Business Universiteit.

Vanuit de Universiteit Twente begeleidt Martin ervaren managers en professionals met praktijkgericht onderzoek. Dit betreft het ontwikkelen risicomanagement in diverse organisaties en sectoren, zoals een GGZ instelling, een bank, een verzekeraar, een technisch adviesbureau, een ICT bedrijf, een publiek transportbedrijf en een kerncentrale.

Ook geeft Martin veel in-company trainingen op het gebied van risicomanagement en risicogestuurd werken. Hij is regelmatig spreker op congressen en symposia.

Reacties van deelnemers

Hans van Moorsel, Partner MBD Advice, voormalig Regional Head of Financial Audits, Shell Group, over Risicogestuurd Werken in de GRC Workshop met de Executive Master Finance & Control, Rijksuniversiteit Groningen: 

Martin, we hebben van je presentatie genoten.”

Thinka Bor-Reijinga, voorzitter Genootschap voor Risicomanagement en auteur Alert op Risico, over Risicogestuurd Werken voor het Genootschap voor Risicomanagement:

We hebben enthousiaste reacties gekregen! Dank je wel voor je heldere en gedegen verhaal.

Patrick van der Ham, senior adviseur Kwaliteit, Arbo & Milieu, Visser & Smit Hanab BV, over de in-company workshop Risicodenken volgens NEN-ISO9001:2015:

“Iedereen is heel enthousiast over de workshop en hoe jij die hebt gegeven.”